Wie zijn wij?

 

Syndix aan Zee is een beheerkantoor dat zich uitsluitend richt op het beheer van residenties. Opgericht in 2015 uit een fusie van de beheerportefeuilles van Immo Decuypere en Immo Angelo te Oostduinkerke.

 

Beheer van gebouwen is een tak van de vastgoedsector die voortdurend in beweging is en op die manier komen ze tegemoet aan de intentie van de beroepsfederatie om de bemiddeling en het beheer van vastgoed als twee gescheiden beroepen te erkennen.

Voor alle zaken betreffende het beheer van uw waardevolle residentie kan u steeds bij ons terecht. Wij zullen bewijzen dat we uw vertrouwen waard zijn.

Interesse? Klik hier om een vrijblijvende prijsofferte op te vragen. Of spring gerust binnen op ons kantoor.
 

Alexander Maere, zaakvoerder, begon in 2005 in dienst bij Immo Angelo, dit onder de vleugels van zijn vader en moeder Jean Maere & Christine Zwaenepoel. Na het overlijden van Jean Maere in 2006 werd het agentschap verder gezet en door dhr Maere Alexander en overgenomen in 2010.

Zo werd het agentschap Immo Angelo, dat opgericht is in 1948, door een jonge en dynamische team verder uitgebouwd. Ook werd door Maere Alexander het diploma van erkend vastgoed makelaar gehaald in 2011.

Magali Boetman neemt als kantoorverantwoordelijke met hart en ziel het administratief, financieel en technisch beheer van uw residentie op zich.

Zij heeft meer dan 10 jaar ervaring als syndicus bij Immo Decuypere en heeft hiermee een jarenlange know-how opgebouwd.

Sifra Demoen vervoegde het team eind 2016 en volgt samen met Magali het dagdagelijks beheer van uw residentie op.