Foutmelding

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in include_once() (regel 1374 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/syndixaanzee.be/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in include_once() (regel 1374 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/syndixaanzee.be/includes/bootstrap.inc).

 

CORONAVIRUS

***AANDACHT*** 

Geachte klanten,

Gezien de recentste ontwikkelingen en de te volgen maatregelen, opgelegd door de federale regering, werken wij tot nader order achter gesloten deuren.

Het maken van een afspraak is op heden niet mogelijk.

Uiteraard zijn wij nog steeds bereikbaar, per telefoon of per mail, tijdens de kantooruren.

Alvast bedankt voor uw begrip.

 

 

NIEUWS

 

Klik hier voor meer informatie omtrent het plaatsen van rookmelders in uw privatief

 

Klik hier voor de nieuwsbrief van Gemeente Koksijde

 

WIE

Alexander Maere & Evi Meylaerts maakten de weloverwogen keuze om de bestaande beheersportefeuilles samen te brengen in de onder de nieuwe vennootschap Syndix aan zee. Op die manier kon er beantwoord worden aan de steeds groeiende vraag zonder te moeten inboeten aan de kwaliteitsvolle en persoonlijke service die de bestaande klanten van hen gewoon zijn.

Lees verder...

WAT

Wat is de taak van de syndicus?

Vanaf het ogenblik dat diverse woningen of panden, toebehorend aan meer dan een eigenaar, onder een dak vallen worden we geconfronteerd met de wet op de mede-eigendom. (BW art. 577).  De groep van mede-eigenaars noemen we de Vereniging van mede-eigenaars (VME). Deze VME beschikt beschikt als rechtspersoon over twee wettelijke organen...  Lees verder...

WAAROM

Waarom Syndix aan zee? Onze troeven:

Specialisatie: Syndix aan zee is het eerste kantoor in groot Koksijde dat zich uitsluitend richt op beheer van gebouwen.
Transparantie: Een belangrijke tak is zeker het financieel beheer van uw residentie.
Permanentie: De bereikbaarheid van uw syndicus is cruciaal.
Betrokkenheid: Wij zijn sterk begaan met de residenties onder ons beheer.  Lees verder...